Tulum, Mehhiko – kui te pole veel seda paika avastada jõudnud, aga teile meeldivad lõõgastavad sihtkohad, siis on see just teile! Andke endale võimalus aeg täielikult maha võtta ning keskenduda ainult iseendale ja puhkamisele.


Aastaid tagasi oli Tulum unine rannalinn, kuid viimasel ajal on see muutunud kuumaks sihtkohaks ja seda põhjusega. Seal on üks pikk rannatee, mida ääristavad trendikad baarid, suurepärased restoranid, armsad väikesed poekesed ja ilusad butiikhotellid. Tulum on suutnud säilitada oma boheemlasliku ja rahuliku atmosfääri, kus on mõnus veeta lõõgastav päev rannas, nautida spaahoolitsusi, võtta joogatunde või teha päevaseid väljasõite maiade varemetesse ja cenotedesse.


Jashita on imeilus butiikhotell Mehhikos Yucatani poolsaarel Riviera Maya rannikul, kõigest 10 kilomeetri kaugusel Tulumist. See luksuslik hotellike asub kauni Solimani lahe rannikul. Oma privaatse ja kaitstud rannaga pakub see tõelist eraldatuse ja eksklusiivsuse tunnet ning lummavaid Kariibi mere panoraamvaateid. Jashita eesmärk on külalistele pakkuda täielikku lõõgastumist ja rahu - näiteks pole seetõttu tubades ei kellasid ega telefone. Kui aga olete rohkem seikluste otsija, pole samuti põhjust muretseda – läheduses asuvad pika ajalooga maiade püramiidide varemed - Tulum, Coba ja Chichen Itza ning mitmed kaunid maa-alused veega täidetud koopad - cenoted.




Kuna butiikhotellis on ainult 30 tuba ja sviiti, tundub Jashitas viibimine eksklusiivne ja intiimne. Võimalik on valida Waterfront, Superior Deluxe ja Honeymoon sviitide vahel, kus on ülisuur kaheinimesevoodi, konditsioneer, imepehme Itaalia voodipesu ja snorgeldamisvarustus. Ülemisel korrusel asuvatel Honeymoon sviitidel on avarad terrassid koos lõõgastusbasseinidega, kust avaneb võrratu vaade Solimani lahele. Lisaks on tubade valikus ka uhke kahe magamistoaga katusekorter, mille maast laeni ulatuvatest akendest avaneb vaade džunglile ja ookeanile. Ruum on valgusküllane ning suur terrass koos suplusbasseiniga on ideaalne päikeseloojangute nautimiseks. Lisaks kuulub korteri koosseisu veel ka privaatne katusebaar ja bassein.


Külalised saavad nautida joogatunde ja erinevaid hoolitsusi hotelli spaas, mis asub keset lopsakat džunglitaimestikku ja pakub vaadet privaatsele laguunile. Hoolitsuste hulgast võib leida traditsioonilisi maiade tervendamisrituaale, massaažiteraapiaid ja kakaotseremooniaid.



Jashita rannaäärse restorani Pandano põhifookuses on kohapeal püütud mereandidest valmistatud road, mis on saanud mõjutusi kohalikust Mehhiko köögist ning restorani omaniku kodumaa, Itaalia, köögist. Restorani õhkkond on romantiline ning külalistel on võimalus einestada ka tähistaeva all rannal, kuulates lainete kohinat ning nautides suurepärast toitu. Restorani kõrval asuv täiskasvanutele mõeldud basseinibaar, kust avaneb imeilus vaade Solimani lahele ja rannale, on ideaalne koht, kus õhtut lõpetada külma margariita või kihiseva proseccoga.


Basseinialal ootavad suured baldahiinvoodid päikesevarjudega, valged heegeldatud võrkkiiged ja imepehmed lamamistoolid. Võtke aega, et nautida päikesevanne sooja hommikutuule käes või libistage end värskendavasse basseinivette.
Hotelli katuselt avanevad suurepärased 360° panoraamvaated Solimani lahele ja selja taga laiuvale Tulumi džunglile. Nautige jahutavaid kokteile imelises katusebasseinis, taustaks imekaunis Kariibi meri.



Jashita pakub oma külalistele ülimaid lõõgastus- ja rahulolekuhetki imekaunil valgel rannaliival ümbritsetuna lopsakast džunglist.

Hotellist 15-minutilise autosõidu kaugusel asuvad ka kaks Jashita 4-magamistoaga luksuslikku villat, mis kokku mahutavad kuni 20 külalist ja pakuvad lisaks erakordsele privaatsusele soovi korral osasaamist ka hotelliteenustest.