Sügisvärvid Iirimaa Kaunimates Lossides

Sügisvärvid Iirimaa Kaunimates Lossides

Metsikult ja karmilt kaunid maastikud, mäed, järved, maalilised külad, rikkalik ja lummav elusloodus, müüdid ja legendid ning muidugi ajaloolised lossid - see on Iirimaa.
Tags: Ireland Travel
Müstiline Marrakesh

Müstiline Marrakesh

Marrakesh on ilmselt Maroko üks kõige kaunim ja põnevam paik ning ükski reis Põhja-Aafrikasse ei oleks täiuslik ilma selle linna külastuseta. Üle 1000 aasta vanune Marrakesh on koduks õitsevale kaubandusele ja kaunile arhitektuurile. Araabiamaale omased elavad turud, mille ümber hõljub tuhandete maitseainete aroome, hüpnotiseerivad maotaltsutajad ja kõhutantsijad, kõrged minaretid ja ülikeerukas arhitektuur — Marrakesh on justkui värvide ja helide keeris keset Põhja-Aafrika kõrbe.

See on linn, kus kohtuvad minevik ja olevik ning Euroopa, Aafrika ja Lähis-Ida. Marrakeshi arhitektuur on unikaalne — seal on Andaluusia mõjutused Cordobast ja Sevillast kokku sulanud Sahara kõrbe mustrite ja Lääne-Aafrika traditsioonidega. Linna roosakad ja virsikutooni ehitised oma kaunistatud välisfassaadiga muudavad selle nn “Punase Linna” lausa eriliselt fotogeeniliseks.
Kuuba – Filmilik oaas, mis viib ajas tagasi

Kuuba – Filmilik oaas, mis viib ajas tagasi

Kuuba on riik, kus aeg tundub olevat ühel hommikul lihtsalt seisma jäänud ja see annab kohale teatava nostalgilise võlu. Kohati pisut lagunenud fassaadidega imekaunis koloniaalarhitektuur, filmilikud klassikalised kabrioletid ja muusika, mis kõlab igal tänavanurgal või kostub mõnest avatud aknast.

Kuuba asub vaid 150 kilomeetri kaugusel Ameerika Ühendriikidest, kuid kohale jõudes tundub nagu oleks sattunud 1950ndate aastate filmi.
Ülim privaatsus India Ookeani eraldatud saarel

Ülim privaatsus India Ookeani eraldatud saarel

See Ida-Aafrika rannikul asuv paradiisisaare unenäoline võimalus puhkuseks sai alguse unistusest leida väike, kõrvaline, asustamata troopiline paigake. Täna on see üks maailma kõige eksklusiivsemaid ja eraldatumaid saarekesi, mida saate nautida täiesti privaatselt koos pere või sõpradega.

Tegemist on üksildase saarega India ookeani ääres, Tansaania idarannikul. Saar asub privaatsel merekaitsealal ja külalistel on võimalus ujuda koos ookeani kõige õrnema hiiglase, vaalhaiga, ning jälgida merikilpkonnade pesitsemist.
Brasiilia ja planeedi maa üks kõige dramaatilisemaid maastikke

Brasiilia ja planeedi maa üks kõige dramaatilisemaid maastikke

Brasiilia kõige põhjapoolsemas osas ootab avastamist Maa üks dramaatilisemaid maastikke. 

Sellel lõpututesse avarustesse ulatuval liivadüünide mänguväljal on loodus ülimalt harukordne ja inimkätest puutumata –
see on Lençois Marahnenses.

Tags: Brazil Travel
Itaalia Saapakonts – kaasaegne James Bondi seiklus

Itaalia Saapakonts – kaasaegne James Bondi seiklus

See Lõuna-Itaalia saapakontsal paiknev piirkond on üllatavalt ehe ja tänaseni veel massturismist puutumata. Apuulia pakub rohkelt omapärast arhitektuuri ja meeliköitvaid ajaloolisi rännakuid ning rannapuhkust kaunitel Aadria mere liivarandadel.
Seitsmes Kontinent - ülieksklusiivsed reisid eralennukil

Seitsmes Kontinent - ülieksklusiivsed reisid eralennukil

Sajandeid on Antarktikal olnud meie kujutlusvõimes eriline koht - see on kõige külmem, tühjem ja eraldatum paik Maal, millel on ometi oma eriline võlu ja ilu.


Võimalused sinna reisimiseks on küll võrreldes esimeste maadeavastajate jõudmisega lõunapoolusele avardunud, kuid juurdepääs Antarktika sisemusse on ikka veel vaid väga vähestel inimestel.

Kõige unikaalsem privaatsaar - Seišellid

Kõige unikaalsem privaatsaar - Seišellid

Asukoht Seišellide “sise”saarestikus, mida on nimetatud ka maailma kõige kaunimaks paigaks.

Põlisloodus saarel on uimastav - türkiissinine vesi, valge rand, lopsakas rohelus, võimsad mäenõlvad. Selle loodusliku idülli kirglik taastamine ja hoidmine on loonud eelduse rikkaliku taime- ja linnuriigi püsimiseks, 80-100 hiiglasliku maismaakilpkonna harmooniliseks pesitsemiseks ning loonud merekilpkondadele parima elukeskkonna munemiseks ja koorumiseks. See looduslik ilu ning mitmekesisus puudutab kõige sügavamal tasandil ja eranditult kõiki.

Troopiline luksus Tulumis

Troopiline luksus Tulumis

Aastaid tagasi oli Tulum unine rannalinn, kuid viimasel ajal on see muutunud kuumaks sihtkohaks ja seda põhjusega. Seal on üks pikk rannatee, mida ääristavad trendikad baarid, suurepärased restoranid, armsad väikesed poekesed ja ilusad butiikhotellid. Tulum on suutnud säilitada oma boheemlasliku ja rahuliku atmosfääri, kus on mõnus veeta lõõgastav päev rannas, nautida spaahoolitsusi, võtta joogatunde või teha päevaseid väljasõite maiade varemetesse ja cenotedesse.
Privaatne luksus - Maldiivid

Privaatne luksus - Maldiivid

Maldiivide suurim eripära on see, et tegemist on kollektsiooniga lausa 1190 väikesest korallsaarekesest, mis moodustavad ringikujulisi atolle. Asustatud on nendest saartest aga kõigest 202. Iga saart ümbritseb laguun madala türkiissinise veega, mis kaugemal silmapiiril kohtub sügava India ookeaniga.

Kuna Maldiividel erilist tööstust ei ole, siis on sealne vesi üks puhtamaid kogu maailmas. Just seesama kristallselge vesi, lõputuna näivad korallid, värvilised rahud ning India ookeani pakutav rikas veealune maailm ongi peamised põhjused, miks teekond nendele väikestele kaugetele saarekestele ette võetakse.

Contact us