Asukoht Seišellide “sise”saarestikus, mida on nimetatud ka maailma kõige kaunimaks paigaks.

Põlisloodus saarel on uimastav - türkiissinine vesi, valge rand, lopsakas rohelus, võimsad mäenõlvad. Selle loodusliku idülli kirglik taastamine ja hoidmine on loonud eelduse rikkaliku taime- ja linnuriigi püsimiseks, 80-100 hiiglasliku maismaakilpkonna harmooniliseks pesitsemiseks ning loonud merekilpkondadele parima elukeskkonna munemiseks ja koorumiseks. See looduslik ilu ning mitmekesisus puudutab kõige sügavamal tasandil ja eranditult kõiki.




Privaatsus on siin täiesti erakordne. Oma pindalalt on saar võrdne Monaco Vürstiriigiga (umbes 2 km2) ja pakub seejuures majutuseks vaid 11 privaatset villat.

Villade arhitektuur sobitub ümbruskonda nagu oleks see olnud seal aegade algusest – ehitatud kohalikest naturaalsetest materjalidest, mis koguti kokku saare hooldamise ja põhjalike taastustööde käigus. Tulemuseks on stiil, mis sulandub täielikult loodusesse, tasakaalustades luksust. 450 m2 suurune villa on mänglev kombinatsioon sise-ja väliruumidest, Robinson Crusoe stiilis rustikaalsusest, mugavast luksusest ja peentest disainelementidest.




Saarel on kolm pikka ja laia rannariba, millest üks võib-olla vaid teie päralt … kes iganes saarekülalistest jõuab randa esimesena, lihtsalt “lukustab “ tee randa selleks ettenähtud köiega üle kitsa teeraja ja rand ongi tänaseks broneeritud!


Randade liiv tundub astudes imepeen ja kohev. Mõõnad on aastatuhandeid liigutanud liiva randades tsükliliselt üles-alla, seda pestes ja rafineerides. Rannaliiva nii sage vahetumine tähendab, et külalised saavad alati kõndida värskel liival – pole sugugi haruldane, et võite olla sõna otseses mõttes esimene inimene, kes just sellel rannaliival kõnnib.
Maakeral on vähe kohti, kus saab tunda end lõõgastavamalt, aga samas jätkub soovi korral avastamisrõõmu täpselt omas tempos ning omal viisil. Võimalike tegevuste nimekiri on lai - valikus on näiteks süsta- ja supilauaga sõitmine, sukeldumine, rattasõit, kalastamine, päikeseloojangu kruiis, piknik, matkad giidiga saare erinevatel mäenõlvadel. Võib ka istutada oma puu või adopteerida beebikilpkonna – igal saare külalisel on võimalus jätta endast jälg ja mälestus. Võimas kogemus on näha oma silmaga, kuidas emakilpkonn saarel munad liiva kaevab või kui pisikesed pojad just kooruma hakkavad ja ookeani poole teele asuvad – nendest vaatemängudest kutsutakse ka külalisi osa saama.




SPAst ja jõusaalist avanevad imelised vaated üle graniidist rändrahnude allolevale sädelevale ookeanile. Pehmel rannaliival randuvate lainete ääres asuvate erinevate restoranide hõrgud maitsed on kõige eelneva kõrval iseenesestmõistetav.



Kokkuvõtteks on see üks vähestest rannakuurortitest kogu maailmas, mis pakub midagi kirjeldamatut ja tabamatut; midagi sellist, mida ei saa kogeda kusagil mujal.