Inimkond unistab lendudest Kuule ja Marsile.
Agent B soovitus on enne kosmilisi reise külastada Antarktikat.

Jagame siinkohal võimalust, kuidas seda teha ülimalt mugavalt, luksuslikult ja stiilselt.



Sajandeid on Antarktikal olnud meie kujutlusvõimes eriline koht - see on kõige külmem, tühjem ja eraldatum paik Maal, millel on ometi oma eriline võlu ja ilu.


Võimalused sinna reisimiseks on küll võrreldes esimeste maadeavastajate jõudmisega lõunapoolusele avardunud, kuid juurdepääs Antarktika sisemusse on ikka veel vaid väga vähestel inimestel.





Tänane teadlik ja paljukogenud reisija otsib aina uusi võimalusi kaugemaid ja ekstreemsemaid paiku avastada ega rahuldu enam kruiisilaevalt kauge mandri vaatlemisega.

Kaasaeg pakub seiklushuvilistele eksklusiivseid kuni nädalasi reisiprogramme, et olla  kõige eraldatumal mandril ise kohal ja ööbida luksuslikus, kõigi mugavustega majutuslaagris Antarktisel. Sellel kontinendil, mis on oma pindalalt suurem kui USA ja Mehhiko või Hiina ja India kokku, on vaid 2 laagrit 6 kahekohalise majaga. Neist viimased, Echo futuristlikud ja ultra-luksuslikud maast laeni akendega majakesed, avati detsembris 2022.




White Desert

White Desert asutati 2005. aastal abikaasade Patrick ja Robyn Woodheadi poolt, kes hoiavad üheskoos nelja polaarekspeditsiooni rekordit. Nende soov oli näidata ka teistele inimestele peale teadlaste ja ekspeditsiooni liikmete kontinendi sügavat sisemaad, pakkudes neile samas erakordset külalislahkust ja mugavust.

Vaid 5-tunnise luksusliku lennusõidu kaugusel Kaplinnast Lõuna-Aafrikast jõuab eralennuk Antarktika südamesse, mis mõjub üheaegselt sürreaalsena ja majesteetlikuna. Sillerdavatest jäätunnelitest kuni vertikaalsete kaljutornideni, lõpututest asustamata horisontidest kuni ookeanideni, mille vahele on rohkelt puistatud jäämägesid - see on sihtkoht, mis ei ole võrreldav ühegi teise paigaga planeedil Maa.




The Greatest Day / Kestus 1 päev

Parim võimalus kogeda Antarktika tõelist ilu sisemaal ühe päeva jooksul.

Saabumisel veedetakse kolm tundi jääl, mille käigus tehakse kerge matk Wolf's Fangi laagrist lähedalasuvasse Nunataki. Seal saab nautida unustamatut šampanjapiknikku ja võrratuid vaateid, enne kui asutakse tagasilennule Kaplinna.



Early Emperors / Kestus 6 päeva 

 See reis on täiesti ainulaadne kogemus, kuna pakub unikaalset ligipääsu võimsale pingviinikolooniale, kui tibud astuvad vanemate valvsa pilgu all oma esimesi samme.

Orienteeruvalt kahe tunni pikkune lend Basler BT-67 lennukiga White Desert põhilaagrist viib teid enam kui 14 000 pingviinipaari ja nende poegade juurde. Pingviinid ei näe inimestes ohtu ja tulevad vaid mõne meetri kaugusele, mattes teid müra, sagina ja kordumatu elamuse sisse, mida pakub pingviinivaatlus niivõrd haruldasel moel. See on üks suurimaid ja samas kõige vähem jälgitavaid eluslooduse sündmusi meie planeedil.






South Pole & Emperors / Kestus 8 päeva 

See luksuslik seiklus viib teid Antarktika südamesse, et näha keiserpingviine. Seejärel suundutakse maailma lõunapoolseimasse punkti - lõunapoolusele! 

Isegi praegu on Maa kõige lõunapoolsemasse punkti jõudmine tõeline saavutus. Võrratuid vaateid pakkuva seitsmetunnise lennu järel White Desert´i põhilaagrist maandutakse tankimiseks polaarplatool ja see annab võimaluse jalutada karmis looduses, et saada tõeline ettekujutus Antarktise tohutust mastaabist.

Edasi jätkatakse teekonda lõunapoolusele ja maandutakse Amundsen-Scotti lõunapooluse jaamas. Määratud tähise juures olete Maa kõige madalamas punktis. Koht, kus ei ole enam ida-, lõuna- ega läänepunkti – eksisteerib vaid suund põhja ja kus kohtuvad kõik ajatsoonid.



Kutsume teid koos White Desert meeskonnaga unustamatule reisile maailma, mis on kordumatu hingematva jäise iluga täiesti unikaalne!

Luksusekspeditsioonide hooaeg Antarktikasse on väga limiteeritud.
Lisaks piiratud ajale saab selle eksklusiivse reisi läbi teha vaid kuni 250 inimest aastas.