AMANJEDA by Katrin Kuldma, kevad-suvi 2022

AMANJEDA by Katrin Kuldma uus kollektsioon oli publiku ees Ultima Thule Galeriis kevadise Tallinn Fashion Week eksklusiivse lisaprogrammina. AMANJEDA by Katrin Kuldma kevadkollektsioon näitas moodsa klassika meistriklassi nii meestele kui ka naistele. Brändile iseloomulikud superšikid meeste särgid, ülikonnad, bleisrid on nüüd võrdselt rikkalikus valikus olemas ka naistele. AMANJEDA by Katrin Kuldma šikid teksased valmistatakse mugavast stretch puuvillast täpselt oma mõõtude järgi.

Loomulikult on kõik AMANJEDA by Katrin Kuldma kollektsioonides kasutatud materjalid looduslikud, suvekollektsiooni kuuluvad uhkes värvi ja mustrivalikus puuvillased, linased ja siidkangad. Traditsiooniliselt pärinevad materjalid vaid Euroopa parimatelt kangatootjatelt, suures osas Itaaliast Loro Piana'lt. 

Koos AMANJEDA by Katrin Kuldma kevadkollektsiooniga on moelaval veel kolm Ultima Thule Galerii brändi. Traditsiooniliselt kõlavasid hästi kokku Katrin Kuldma loodud rõivad ja Karin Kersa ehted. Uudsena olid Eesti moepubliku ees Itaalia pehmest nahast jalatsid Fabiano Riccilt ja Šotimaalt pärit unikaalsed puidust käekotid House of Rocio'lt.