AMANJEDA by Katrin Kuldma säravsinised rõivakomplektid ja ikooniline Muhu tikand toovad Eesti paviljoni helgeid ja rahvuslikke motiive.

„Oktoobris algaval Dubai maailmanäitusel kannavad Eesti paviljoni juhid ja giidid rõivaid, mis on valmistatud  maailma kangaparemikust ning komplektid on sooja kliimat arvestades suvised ja kerged," selgitas Katrin Kuldma. „On suur au Eesti esindust riietada, kes teeb suurt ja vajalikku tööd, et Eesti ettevõtetele seal piirkonnas uksi avada.

Meeste säravsinised bleisrid Loro Piana villa, linase ja siidisegu kangast koos valgete teksaste ja linaste särkpluusidega loovad mõnusalt vaba ja moodsa stiili. Formaalseteks sündmusteks on meestele ka tumedamad ülikonnad Loro Piana villa ja siidisegu kangast, mis on samuti kogu Eesti paviljoni kontseptsiooni arvestades säravsinise tooniga ja kaasaegselt kerged ning õhukesed. Ülikonna juurde kuulub puuvillakangaste tõelisest juveelist valmistatud siidpehme ja vastupidav triiksärk.

Naistele valmivad indigo ja türkiis-sinised linased kleidid ning õrnõhukesest meriino ja siidi segu trikotaažist jakid. Kui paviljoni juhid kannavad täpselt iga inimese mõõtude järgi meisterliku rätsepatööna valminud AMANJEDA by Katrin Kuldma mudeleid, siis giidide riietus on AMANJEDA Sport Couture kollektsioonist – nii meeste pusad kui naiste kleidid on valmistatud ülimugavast Eesti sinisest bambuskangast. Kanga valmistajaks on kõrge kvaliteediga Eesti kangatootja Qualitex.

Paviljoni tiim kannab rõivakomlpektide juurde Eesti jalatsibrändi Uncle Paul kingi ning Karin Kersa juveelibrändi ehteid.

Dubai maailmanäitusel osaleb Kuldma koos teiste Ultima Thule Galerii brändidega, et näidata maailmale Eesti disaini ja põhjamaade luksuse parimat. Nii saab kuue kuu jooksul Eesti paviljonist ka Eesti disaini virtuaalne showroom.

Riigi sinine esinduspaviljon asub Expo 2020 Dubai südames Mobility alal peaväljaku kõrval ja paviljoni külastaja saab kogeda meie kaasaegset elukeskkonda, kus on hea elada, töötada ja äri teha. „Meiega on kaasas 42 ettevõtet, kellest paljud on aidanud Eesti digiühiskonda üles ehitada ja on kohapeal oma teadmisi jagamas. Teised on säästliku eluviisi eestkõnelejad, kelle jaoks on oluline, millises keskkonnas elame, mida kanname ja sööme,“ selgitas Eesti esinduse juht Andres Kask.

Algselt aasta varem toimuma pidanud Expo 2020 Dubai avab oma uksed 1. oktoobril ja jääb avatuks 2022. aasta märtsi lõpuni.